Ariadna Reguant Qvarsebo

Telefon: 08-10 72 78

ARIADNA REGUANT QVARSEBO

FRISÖR - MASTER COLOR EXPERT - STYLIST -  HAIRTALK EXTENSIONS

Boka här eller kontakta gärna mig med frågor. Har du svårt att hitta tid? Ring mig.

Telefon: 073-682 13 48

Språk: Svenska, engelska, spanska och katalanska

Ändring/avbokning görs senast 24 timmar före bokad tid. Utebliven tid debiteras.

Frisör Ariadna Reguant Qvarsebo
Uppsättning av Frisör Ariadna Reguant Qvarsebo

Hej,

Frisör Ariadna Reguant Qvarsebo

Ariadna heter jag. Jag är genuint intresserad av hår och service och jag älskar mitt jobb.

Estetiska ämnen har alltid lockat mig och jag finner inspiration inom många olika områden.


Hår, färg och stil

Jag tycker lika mycket om att klippa ditt hår till en passande frisyr som att färga det för att framhäva dina drag och din personlighet. Men roligast tycker jag är att få göra båda! Uppsättningar tycker jag också om att göra. Från riktigt stora, fantasifyllda med löshår till mer klassiskt eleganta.

Jag vill ge dig en estetisk balans, svepande konturer, rufsigt, strikt, volym, lyster etc. Jag söker efter proportionerna som passar just dig. Helheten är viktig.


Första besöket?

Hos mig börjar vi alltid med en konsultation då jag får höra dina tankar om ditt hår och jag delar med mig av mina synpunkter och råd. Sedan kommer vi gemensamt fram till vad som skall göras. Oavsett om det gäller en toppning eller en makeover så klipper jag inte mer än vad vi kommit överens om.  Jag kan även rekommendera dig vård- och stylingprodukter just de som är bäst för ditt hår.


Har du tänkt på att färga ditt hår?

Jag är en Master Color Expert.

Jag är även utbildad inom stil och färg. Vi går igenom vilka färger som är mest passande för dig. Är du varm, kall eller kanske något mitt emellan? Det är mycket spännande vad en liten nyansförändring i ditt hår kan göra för din hud och dina ögon.


Jag går regelbundet på kurser och visningar för att hålla mig uppdaterad.  Jag är noggrann, kreativ och engagerad i allt jag gör.


Jag samarbetar även med fotografer. Vill du se mer av mina jobb och hårbilder? Gilla min sida Ariadna Frisör i Stockholm på facebook och följ mig på Ariadna.frisor.stockholm på Instagram!


Varmt välkommen

/Ariadna


Olaplexbehandling


Trött på skadat och slitet hår? Nu är Olaplex här:

Hårets bindningar skadas hela tiden varje dag genom tvättning, föning, användning av plattång, locktång, kamning, färgning, blekning, bad i saltvatten, etc! Håret blir trött, glanslöst, torrt, skadat, kluvna toppar uppstår lättare och i värsta fall känns håret som svinto eller tuggummi. Men nu är OLAPLEX här!


Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. Allt från olaplexbehandlingen som är som en inpackning, till färgning eller avancerad uppljusning/blekning. Med Olaplex återskapas hårets interna bindningar. Olaplex är skapad med grundläggande kemi och forskning i framkant där håret lagas genom att bindningar återskapas. Håret blir starkare, friskare och ger mer långlivade färgresultat med vitalitet!

 

Olaplexbehandling: Du kan välja Olaplex som enskild behandling i samband med tvätt & fön eller klippning. Då får du ligga i våra sköna massage-schamponeringsstolar med Olaplex del 1 och del 2.

 

Olaplex i samband med annan behandling: Med slingor eller helblekning: Vill du bli ljusare men inte behöva känna att håret blir torrt och skadat av det? Då blandar jag in olaplex i blekningen. Håret blir ljust och känns fortfarande fräscht! Sedan får du ligga i våra sköna massage-schamponeringsstolar med Olaplex del 2.


I färg eller toning: Vill du känna att håret är starkare och att nyansen håller längre? Då blandar jag in Olaplex i färgen eller toningen och du får en snygg nyans längre! Sedan får du ligga i våra sköna massage-schamponeringsstolar med Olaplex del 2.


Det finns en hemmakur som heter Olaplex no3 som vi rekommendera att köpa hem. Med Olaplex no3 kan du underhålla ditt friska hår emellan salongsbehandlingarna.


Obs! Jag använder alltid olaplex 1 i all blekning (och i färgen om det behövs) för att försäkra att ditt hår inte skadas, torkar och går av.


Se det för att tro det! Ja, så tänkte jag när jag hörde om Olaplex första gången. Det är bara att googla efter bilder på olaplexbehandlingar eller varför inte kika in i min FB sida Ariadna Frisör i Stockholm eller mitt Instagram Ariadna.frisor.stockholm.

SALONG CLIPP-ER

TELEFON: 08-10 72 78

AVBOKNING ENDAST VIA TELEFON