Clipp-er startades av mig Monica Öhlander 1983.
Jag äger och driver fortfarande salongen med stor passion

Min uppgift är att hjälpa alla frisörer så att de trivs, får arbetsro och en kreativ miljö.

2010 flyttade vi till en stor fantastisk nybyggd lokal på 300 kvm. Ambitionsnivån för oss alla har alltid varit mycket hög; att erbjuda det mesta till flesta. Duktiga frisörer som älskar sitt yrke har alltid varit en förutsättning för att få hyra stol på Clipp-er. Dessutom är intresset för att gå på kurser och visningar ett måste för att ständigt förnya sig och följa med trenderna i yrket.

På salongen tycker vi att kunden alltid ska stå i centrum, alltid känna sig speciell och välkommen. Därför är våra flexibla öppettider något vi är glada att kunna erbjuda. Vidare välkomnar vi alla sorters kunder och erbjuder alla stilar; allt från trendigt till klassiskt!

Det skall vara en teamkänsla hos oss och en god stämning där alla hjälps åt. Som frisör hos oss får du mycket utbildning, trevliga arbetskamrater och en god laganda. Vi satsar på kvalitet framför kvantitet.

Jag söker alltid efter nya frisörer så tveka inte att höra av dig till mig om detta känns som rätt salong för dig. Skicka namn via formuläret nedan så hör jag av mig.

* Måste fyllas i

Tack för ditt brev!
Var god fyll i alla markerade fälten.

Skicka