Alice Wiklander

Frisör & hårstylist

073-817 84 22

Svenska och engelska

@hairbyaalice

A-licens

Jag tog examen maj 2022, så jag är ny och ung men absolut inte rädd för att våga satsa på min dröm och karriär. Eftersom jag tror på mig själv så vet jag att jag kommer ta mig långt inom denna fantastiska och tuffa bransch. Jag startade eget på en gång och hade en sån tur att jag fick chansen att vara här på Clipp-er.

Älskar absolut allt jag gör, detta är exakt de jag vill hålla på med i resten av mitt liv. Jag har alltid haft ett stort intresse för hår. 

Brinner extra mycket för just slingor/balayage/färg. (Blev dessutom utsedd som ”klassens balayage, färgdrottning” av min lärare)

Mina kunder är både män och kvinnor i olika åldrar och mitt mål är att göra dom nöjda varje gång. Jag är duktig på att komma på förslag eller hjälpa till att komma fram till den nya looken. Har alltid olika idéer och hänger med i dagens trender.

Är lyhörd, kreativ och väldigt social. Jag kan prata om allt, men jag kan även respektera att du som kund vill bara ha en lugn stund och bli väl omhändertagen. 

I våras gjorde jag 5 veckors praktik på en salong i USA, Texas, vilket var otroligt häftigt och lärorikt. I framtiden vill jag absolut åka tillbaka dit och andra ställen för att de finns så mycket att lära sig inom hår.

Välkommen att boka mig för en makeover, stor som liten, de ska bli så kul att få träffa dig! 

Alice Wiklander