Om Clipp-er

Vi drivs av stor passion sedan 1983 och vårt motto är att kunden alltid ska stå i centrum.

Jag öppnade Clipp-er på Vasagatan 1983 och 2010 flyttade vi till en stor fantastisk nybyggd lokal på 300 kvm på Torsgatan. Ambitionsnivån för oss alla har alltid varit mycket hög; att erbjuda det mesta till de flesta. Duktiga frisörer med passion för sitt yrke är också en viktig förutsättning för att få hyra stol på Clipp-er. Dessutom är våra frisörers intresse för att gå på kurser och visningar ett måste för att ständigt förnya sig och följa med trenderna i yrket.

När du kliver in på salongen vill vi att du som kund alltid ska stå i centrum. Du ska alltid känna dig speciell och varmt välkommen. Därför är vi glada att kunna erbjuda dig våra flexibla öppettider. Vi välkomnar alla sorters kunder och erbjuder alla stilar; allt från trendigt till klassiskt.

Teamkänslan ska vara stark på Clipp-er – med det ständiga målet att skapa en god stämning där alla hjälps åt. Om du vill arbeta som frisör hos oss får du mycket utbildning, trevliga arbetskamrater och en god laganda. Kvalitet framför kvantitet ska gälla genomgående i allt vi gör.

Monica Öhlander, grundare av Clipp-er.
Monica Öhlander

”Att hjälpa frisörerna så att de trivs, får arbetsro och en kreativ miljö har sedan starten varit min viktigaste uppgift.”

Monica Öhlander

Passionerat hårskapande sedan 1983

Salong Clipp-er