Om Clipp-er

Vi drivs av stor passion sedan 1983 och vårt motto är att kunden alltid ska stå i centrum.

Jag öppnade Clipp-er på Vasagatan 1983 och 2010 flyttade vi till en stor fantastisk nybyggd lokal på 300 kvm på Torsgatan. Ambitionsnivån för oss alla har alltid varit mycket hög; att erbjuda det mesta till flesta. Duktiga frisörer som älskar sitt yrke har alltid varit en förutsättning för att få hyra stol på Clipp-er. Dessutom är intresset för att gå på kurser och visningar ett måste för att ständigt förnya sig och följa med trenderna i yrket.

På salongen tycker vi att kunden alltid ska stå i centrum, alltid känna sig speciell och välkommen. Därför är våra flexibla öppettider något vi är glada att kunna erbjuda. Vidare välkomnar vi alla sorters kunder och erbjuder alla stilar; allt från trendigt till klassiskt!

Det skall vara en teamkänsla hos oss och en god stämning där alla hjälps åt. Om du vill arbeta som frisör hos oss får du mycket utbildning, trevliga arbetskamrater och en god laganda. Vi satsar på kvalitet framför kvantitet.

Monica Öhlander, grundare av Clipp-er.
Monica Öhlander

”Att hjälpa frisörerna så att de trivs, får arbetsro och en kreativ miljö har sedan starten varit min viktigaste uppgift.”

Monica Öhlander

Passionerat hårskapande sedan 1983

Salong Clipp-er